Recensies

Hallo Raymond,

We wilde je nog even bedanken voor het geweldige feest, zo hoort een feest te zijn, echt iedereen heeft er nog over en het is zeker voor herhaling vatbaar, we hebben je nummer al doorgegeven voor het volgende feest. Zelfs mijn oma vond het geweldig. Nou bedankt en als we weer eens een feestje hebben weten we je te vinden.

He Ray,
 
ik heb een aantal mensen gehoord die visite kaartjes hebben gevraagd  van de DJ ! Ze waren zeer tevreden.
dus prima toch !
 
het feest zelf was beetje lastig, want de zaal was erg groot, maar het was natuurlijk een nood locatie. Dus overmacht.
We waren allang blij dat we ergens terecht konden.
Ze hebben super super hun best gedaan en alle verzoek nummers gedraaid, maar het dansen wilde niet echt op gang komen.
dat ligt meer aan de locatie denk ik.
Iedereen heeft het erg gezellig gehad. Ik hoor alleen maar goede berichten, zeker over de muziek !
 
dus thanks !  en ik hou jullie zeker in gedachten voor een volgende keer !
 
groet Mar

Hoi Raymond,

Ik ben er zelf niet bij geweest, maar via collega`s zijn mij lovende verhalen betreffende de DJ ter oren gekomen.

Groet, Dalton Lyceum

Beste Ray in the house !

Je hebt mijn 40ste verjaardagsfeest Goud en Fout helemaal geweldig begeleid !. Je bent een ras-echt-entertainer ! Mijn complimenten !

Groet en echt super bedankt Janneke The Dancing Queen en Mister Edwin.

Beste Ray,

Rond 22.30 uur begon DJ Raymond met muziek uit allerlei landen. Eerst zongen we uit volle borst The Wild Rover van de Dubliners mee en daarna werden we achtereenvolgens getrakteerd op lekker swingende dansmuziek. Maar ook de polonaise ontbrak niet. De burgemeester die tegen 22.45 uur nog met zijn vrouw langskwam was, net als veel van de aanwezigen, een groot deel van de avond actief op de dansvloer. Hij had het net als de overige aanwezigen zichtbaar naar zijn zin. Ook toen hij voorop ging bij de polonaise.

Gemeente Midden-Delfland

Hoi Raymond

SUPER GAAF! Op woensdag 12 mei 2010 hebben wij onze bruiloft gevierd en mede dankzij dj Ray is dit echt een geweldig feest geworden! Niets is te moeilijk, alles super goed geregeld, een berg kwaliteit voor een klein prijsje... super! Dankzij dj Ray hebben wij een geweldige avond gehad, zeker een aanrader! Ray... nogmaals ontzettend bedankt!!!

Heidi en Arco

Hoi Raymond,

Hartelijk bedankt voor het draaien.
Het was een prachtig feest!
Complimenten voor jou van ons en onze gasten.

Groeten,
Pieter en Luciana

Hoi Raymond,

Op 15 februari was het zover… een Hollandse Avond in ons ziekenhuis, inclusief karaoke. Zie al die medewerkers maar te motiveren achter de microfoon te kruipen… Maar al snel dienden zich de eerste enthousiastelingen zich aan! Raymond is een dj die zelf veel lol in zijn vak heeft en dat uitstraalt op de gasten. Dit motiveert en stelt mensen op hun gemak. Hij komt zijn afspraken goed na en denkt graag mee met de opdrachtgever. Dus… deze dj is zeker weten aan te raden! En dan hebben we nog niet gesproken over de goede prijs en de uitgebreide muziekkeuze!’

Hoi Raymond,

We vonden het 1 groot feest, we hebben erg genoten. We vonden je een goede entertainer, je zag goed hoe en wat op de dansvloer. Dus ik zal je zeker aanbevelen!

Goedemiddag Raymond,

Wij zelf en alle gasten hebben een geweldige avond gehad en menigeen is uit zijn bol gegaan. Vooral jouw actieve inbreng werd enorm gewaardeerd .
Voor ons was het een onvergetelijk avond.

Nogmaals bedankt.

Hoi Ray,

Maar man man man wat heb jij er een fuif van gemaakt echt helemaal goed. Was idd ZEER geslaagd. De reacties waren zeer positief.

Hoi Raymond

We hebben een top avond gehad. Van iedereen alleen maar positieve woorden gehad. Onze avond is niet te evenaren werd er zelfs gezegd. Ik wil je hiervoor ontzettend bedanken. Je hebt onze avond zo gemaakt dat we je overal gaan aanbevelen.

Hoi Raymond

Namens de directie en personeel wil ik je heel erg bedanken voor de leuke en gezellige avond. Iedereen had het goed naar zijn zin en het is voor het eerst dat mensen gingen dansen, mijn complimenten en respect voor je. Ik meen het echt. Je bent de eerste persoon die hem gelukt is om de mensen zo ver te krijgen.

Bedankt voor alles en je hoort zeker nog van ons.  

Hoi Raymond

Het was geweldig!!! En het had wat mij betreft nog uren mogen doorgaan! Jullie deden het hartstikke goed, voelde de sfeer goed aan, draaide precies de goede muziek. De karaoke was ontzettend leuk, er waren nog genoeg mensen die hadden willen zingen maar niet meer aan de beurt kwamen en iedereen heeft erg veel plezier gehad. Dat blijkt ook wel uit het feit dat de meeste mensen echt tot het einde (een uur of 1) bleven, terwijl je op bruiloften toch vaak ziet dat iedereen rond 23.30 zit te wachten tot dat bruidspaar nou eindelijk vertrekt omdat iedereen naar huis wil. 

Als ik weer eens een feest geef, en dat zal zeker nog wel eens gebeuren, ik vind wel een reden, weet ik jullie weer te vinden!. Zelfs mijn ouders, die halverwege de 70 zijn, zijn tot 0.30 gebleven, terwijl ze op mijn bruiloftsfeest vroeg weg waren omdat die DJ zo'n herrie maakte).

Als iemand in mijn omgeving een DJ zoekt zal ik jullie zeker aanbevelen! 

Hoi Raymond

Het was een geweldige dag, met een fantastisch feest! Sylvia en ik hebben enorm genoten, en de rest ook volgens mij. Een klein maar gezellig clubje.

Je hebt echt alles uit de kast getrokken om er een knalfuif van te maken.

Je voelde precies aan welke muziek er nodig was. Ook de teksten van een aantal nummers (My Way bijvoorbeeld) sloegen volledig op onze dag.

We willen je graag van enorm bedanken voor de gezellige en fantastische avond!

Hoi Raymond,

Wij hebben ook een superfeest gehad! Op onze bruiloft heb je ons zo positief verrast dat we zeker wisten dat het met Oud en Nieuw ook helemaal leuk zou zijn. Bedankt daarvoor !

Beste Raymond,

In verband met onze huwelijksreis waren wij niet eerder in de gelegenheid om je nog even te bedanken voor het mede mogelijk maken van een super huwelijksfeest. Wij zijn bijzonder tevreden over je inzet voor (telefonisch en emailcontact met ons en met onze ceremoniemeester) en tijdens onze feestavond.

We hebben ook alleen maar positieve geluiden gehoord. Over de muziek zelf, maar ook over het volume daarvan. Wie wilde swingen kon swingen, wie wilde praten kon praten.

Kortom: bedankt voor een geweldige avond.

Hallo Raymond,

Ik was heel tevreden met jouw inzet en vooral ook je flexibiliteit

Jouw contactgegevens heb ik in mijn bestand opgeslagen.  


 

Hoi Raymond,

Ondanks de pijnlijke voeten hebben wij een fantastische avond gehad!
De bewoners die aanwezig waren hebben ontzettend genoten maar dat heb je wel ondervonden.
Een aantal vonden dat we dit nog maar een keer moesten doen, dit was voor hun de eerste keer.
De mensen die je hebt gezien zijn in twee afdelingen verdeeld en de grootste groep kwam van de afdeling dubbele diagnose.
Zo zie je dus ook de andere kant van dak en thuislozen en gelukkig lachen we veel en hebben wij een goede band met hun.

Ik zal je zeker in mijn agenda zetten met je gegevens want dit is inderdaad voor herhaling vatbaar.

Wij kunnen je alleen maar aanbevelen, de muziek was natuurlijk fantasie en je paste je goed aan bij de groep.
Je hebt de mensen vermaakt en daar gaat het natuurlijk om, maar jij moet je ook goed voelen natuurlijk. 

In een woord: het was fantastisch en wij zullen je zeker weer vragen als we weer iets gaan organiseren en ook in de privésfeer zal ik jou aanbevelen.

Nogmaals namens alle bewoners: Bedankt voor je bijdrage

"Op zeer korte termijn hebben wij Raymond gebeld voor een kinderfeest op ons kinderdagverblijf en hij heeft zijn uiterste best gedaan om dit voor elkaar te krijgen en gelukkig was het hem gelukt

Zodra de kinderdisco opgebouwd was, inclusief discolampen, rende de kinderen de dansvloer op en van het begin tot het eind was het mede dankzij Raymond een groot feest! Gezellige en afwisselende muziek voor iedereen, en jong en oud stonden dan ook lekker te swingen

We zullen zeker Raymond nog een keer vragen voor een geslaagd kinderfeest".

Beste Ray,

We vonden je show helemaal geweldig, echt iedereen die we spraken op de avond zelf of vandaag waren super positief over je. De muziek keuze was perfect, eerst konden lekker de ouderen onder ons lekker de vloer op om te dansen en later konden de jongere generaties zich ook lekker laten gaan. Je hebt onze avond tot een echt feest gemaakt en we zijn dan ook laaiend enthousiast over je. Ik wou dat we meer mensen wisten die zouden gaan trouwen, dan zouden we je zeker aanbevelen bij hen.

We zullen zeker (als je dat wilt) nog een keertje contact met je willen hebben om je enkele foto´s die  gemaakt zijn (ook van jou) te geven zodat je die mag gebruiken voor je website.

We hebben zelfs van Habana Beach begrepen dat je je kaartje hebt mogen afgeven, ik hoop dat er voor jou nog meer positieve dingen uit mogen vloeien dan dat wij afgelopen avond hebben meegemaakt.

Heel erg bedankt voor je uitermate grote inzet en het feit dat je ons echt hebt entertained met je muziek.

Hai Raymond,

Moet zeggen dat je er een leuk feest van hebt gemaakt op geheel eigen wijze! Ik geloof dat het niet altijd even makkelijk was de boel op gang te houden juist omdat er zo'n wisselend publiek was qua leeftijd, maar petje af! Iedereen die we spreken vond het een een leuk en sfeervol feest en iedereen die wilde dansen kon uit zijn dak gaan al en met prima geslaagd dus.

Heel veel succes verder en nogmaals bedankt,

Hoi Raymond

Ik/wij hebben inderdaad een heerlijke dag gehad. En zeker ook een heerlijke avond.

Je vroeg ons, onze mening te geven over jouw als DJ.

Bij deze: Ik vond dat je aan onze vraag naar het soort muziek wat wij wilde horen die avond ruimschoots aan bod hebt laten komen. Ook heb je goed geanticipeerd op wat er gebeurde op de dansvloer, zoals er een jump nummer er tussendoor te gooien.

Ik vond je erg enthousiast en vond het leuk dat je zo mee leefde ook d.m.v. je brillen, pruiken en andere spullen.

Er werd op onze avond graag gedanst en dat had in mijn ogen zeker te maken met hoe jij het deed.

Kortom: erg goed gedaan, waarvoor nog erg bedankt.

Hoi Raymond,

Onwijs bedankt voor de leuke avond zaterdag. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad en dat was mede dankzij jou!!! Leuke muziek gedraaid, leuk extraatje door er je eigen draai aan te geven wat betreft je persoon die je er neerzette.
Richard vond het ook ontzettend leuk en ondanks dat ie al wist dat er een feestje kwam, was ie toch nog verrast door alles.
Dus nogmaals BEDANKT!!!!!!!

Hai Raymond,

Eindelijk was het dan zover, 28 juni 2007 was ons trouwfeest in hotel Ridderkerk. Vooraf waren we al een keer bij een draaiavond van jou wezen kijken en hadden we de vragenlijst ingevuld en nog telefonisch contact gehad, allemaal erg prettig verlopen. We hebben onze muziekkeuze en wensen aan jou kenbaar gemaakt en daar heb je goed rekening mee gehouden. Die avond was voor ons echt een topfeest, jij hebt onze avond helemaal gemaakt. Iedereen heeft zich super vermaakt en ging helemaal los op de dansvloer. We hadden vooraf nooit gedacht dat het zo leuk zou worden, wij hebben er echt volop van genoten. Met andere woorden, BEDANKT!!!!

Hey Raymond,

We willen je hierbij heel erg bedanken voor het topfeest op 31-08-07.
We en dan spreek ik niet alleen voor Jeroen en mij maar ook de gasten hebben echt genoten.
We hebben achteraf heel veel complimenten gehad over jou.
Je kreeg zelfs me ooms op de vloer die nog nooit gedanst hadden, echt een toppertje.
Het contact wat we hadden voor het feest was helemaal goed en je wist toen we bij je thuis kwamen eigenlijk heel snel hoe we het zouden willen hebben.
Raymond heel erg bedankt, je hebt ons feest tot een hoogtepunt gebracht en we bevelen je aan bij iedereen.

Liefs Jeroen en Linda

We zijn nu pas een beetje uit onze roes hahaha.
Wooowwww wat hebben wij een geweldige dag gehad.
Alles ging super.
Jij draaide s’avonds ook echt waanzinnig, het regende complimenten.
Wederom onwijs bedankt voor alles.

Hoi Raymond,

Het weer was fantastisch gisteren, de muziek en het eten...natuurlijk weer voor herhaling vatbaar!

Nogmaals bedankt en blij dat jij ondanks je zieke lijf toch nog bent gekomen!

Hallo dj RAAAAAAAAAAAAAAAAyyyy

Het was een super feest,het had de hele nacht nog wel door mogen gaan. De feestgangers vonden de dj helemaal geweldig en wij natuurlijk ook. We hebben met zun allen van je genoten en hopen je weer tegen te komen. Je was geweldig,!

Vraag en Antwoorden:

Neemt DJ Ray zijn eigen apparatuur mee?

Ja, DJ Ray neemt altijd zijn eigen licht- en geluidsinstallatie mee.

Welke muziek draai je?

Ik heb ieder genre in de koffer. Vooraf kun je via de vragenlijst de wensen kenbaar maken. Dit zorgt  ervoor dat een show altijd op maatwerk geleverd kan worden. DJ Ray draait zeker geen muziek, waar je niet van houdt

Wordt er rekening gehouden met verzoeknummers ?

Absoluut, je weet zelf het beste wat je leuk vind en je vrienden en familie weten ook van welke smaak muziek de groep houdt en tevens vind ik het ook belangrijk om naar de zaal te luisteren, het is per slot van rekening ook hun avond. Als je gasten het naar de zin hebben, dan heb jij het ook toch.

Kunnen we een datum reserveren / optie zetten ?

Ja, je kunt bij DJ Ray een show vooraf in vrijblijvende optie zetten, zo weet je zeker dat deze datum voor jou beschikbaar is en kun je nog even rustig nadenken over de offerte.

Kan een band/zanger/entertainer gebruik maken van jouw apparatuur?  

Ja, de band, zanger of entertainment kan eventueel zijn apparatuur aansluiten op die van DJ Ray, tevens kun je altijd gebruik maken van de microfoon die ik bij mij heb. (graag wel voortijdig aangeven dat er eventueel gebruik gemaakt moet worden van mijn apparatuur)

Neem je ook pauzes?

Nee, ik draai minimaal 5 uur lang achter elkaar door, zonder pauzes.

Is het mogelijk om sketches, optredens, presentaties te doen?

Ja, dit zal ik altijd in overleg met de ceremoniemeester plannen, als de zaal net lekker op gang is, dan wil je dat niet direct onderbreken, zelfs een beamer aansluiten is mogelijk

Ben je door heel Nederland te boeken ?

Ja, buiten de 90 KM grens reken ik een kleine toeslag.

Kan je ook alles op maatwerk regelen ?

Ja, dat kan zeker, de wensen van jullie als klant zijn voor mij van essentieel belang, het is jullie feest/dag en ik zal er voor zorgen dat het een superavond/feest wordt.